Anne Madsen

Image

Du er i risiko for at leve kortere tid, hvis du er født bestemte steder i Danmark. Du er i risiko for ikke at få en uddannelse, hvis dine forældre er ufaglærte, hvis du har boet på døgninstitution eller hvis du er født med et handicap.

Man kan tænke, at ”sådan er det bare” eller man kan være socialdemokrat og tænke; ”det skal dælme være løgn. Det skal der ændres på, for nok har vi ikke lige mange værdier, men vi er lige meget værd” og præcis derfor blev jeg aktiv i politik, da jeg var først i 30érne.

Jeg har siden været formand for Børn- og Undervisningsudvalget i en længere årrække, været formand for Arbejdsmarkeds- og Erhvervsudvalget og sidder nu i Økonomiudvalget og i Børn- og Undervisningsudvalget.

Jeg er socialdemokratiets borgmesterkandidat og både jeg, den socialdemokratiske byrådsgruppe og vores partforening vil knokle for at sætte mennesker og miljø aller øverst på den politiske dagsorden i Sorø Kommune. Eksempelvis kan nævnes, at tryg og udviklende opvækst kræver flere tilstedeværende og kompetente voksne i vores skoler og daginstitutioner, tryg og omsorgsfuld alderdom kræver flere tilstedeværende og kompetent hjælp til de ældre, der har hjælp behov og fordi vores liv og trivsel hænger uløseligt sammen med vores natur og miljø, skal vi være langt mere bevidste og ambitiøse i forhold til at passe på Sorø Kommune.